fbpx

Selskapslokaler

Hos KöD Oslo har vi plass til både store og små selskaper. Det er også muligheter til å sitte for seg selv hvis man ønsker det.

Les mer om våre lokaler lenger ned på siden.

Chambre séparée

I første etasje har vi et adskilt rom, Chambre séparée, hvor man kan sitte opp til 20 personer. Her sitter man ved 2 langbord og er adskilt fra resten av restauranten med en glassvegg. I andre etasje har vi flere muligheter for selskaper på forskjellige størrelser. I andre etasje kan vi huse opp til 50 personer. Vi har også muligheten til å dele etasjen opp i flere rom, til for eksempel selskaper på 10, 20 eller 30 personer. På denne måten kan man få et rom tilpasset sitt selskap, og fortsatt beholde den intime og hyggelige atmosfæren.

Vårt mest eksklusive “rom”, Mesaninen, er plassert midt i restauranten som en balkong over baren. Her har man utsikt over hele restauranten, og har området rundt bordet helt for seg selv. Her er det plass til 12 personer.

Mesaninen kan kun bestilles med en spesialmeny som er satt sammen av våre profesjonelle kokker. På denne måten får man den beste smaksopplevelsen.