fbpx

Snacks


  • Østers

    55,-

    1 valgfri Østers, se under "Forretter"
    Allergener: Bløtdyr, Melk

  • Snack servering

    per person 79,-
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

    Sprø toast m. krabbe
    Røkt ferskost m. fennikel
    Krokett av kylling m. sprø kyllingskinn

Forretter


  • Østers 3 stk

    155,-

    «Plain» østers m. grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
    Posjert østers m. syrnet fløte & syltet agurk
    Østers m. asparges & løyrom
    Allergener: Bløtdyr, Melk, Fisk

  • KöD Tartar

    195,-

    90 g. tartar av norsk indrefilet m. syltet fennikel frø, gulrot & røkt creme double
    Allergener: Melk

  • Tunfisk Taco

    185,-

    Snargrillet tunfisk m. wasabi, agurk & chili
    Allergener: Fisk, Hvete, Egg, Melk, Soya

  • Okse carpaccio

    165,-

    Tynnskåret norsk indrefilet m. 10 mdr. Grana Padano, krutonger, syltede perleløk i rødvin, cæsardressing & friséesalat vendt i olje m. grillet sitron.
    Allergener: Melk, Sulfitt, Hvete, Egg

  • Kamskjell ceviche

    185,-

    Serveres m. reddik, syltet perleløk, majones på grillet vårløk & tuile
    Allergener: Bløtdyr, Egg, Sulfitt, Hvete

  • Kremet kyllingsuppe

    175,-

    Suppe m. kylling soufflé, syltet løk, røkt creme double & krutonger
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

Hovedretter


Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.

Allergener: Melk

Norge | Gress- & kornforet

  • Indrefilet

    365,-

    225 g.

  • Chateaubriand

    730,-

    450 g. (2 personer) - Forlenget tilbredningstid


USA | Greater Omaha – Hereford/Angus - Kornforet

  • New York Strip - modnet i min. 35 dager

    435,-

    300 g. 

  • Ribeye - modnet i min. 35 dager

    525,-

    300 g.


Australia
  • Wagyu - AA - Grade 6+ - Korn- & maisforet

    755,-

    200 g. Striploin 
    (Anbefalt stekegrad: Medium-Rare)

  • Ribeye - Hereford/Angus – Kornforet

    475,-

    350 g.

Uruguay | Hereford - Kornforet

  • Ribeye - modnet i min. 35 dager

    395,-

    300 g.

  • Ribeye - modnet i min. 35 dager

    485,-

    400 g.

  • “Cöte de KöD” - modnet i min. 35 dager

    825,-

    700 g. Deles av 2 eller ta utfordringen alene
    (Forlenget tilbredningstid)


Alternativer

  • KöD Tartar som hovedrett

    345,-

    Tartar av norsk indrefilet m. syltet fennikel frø, gulrot & røkt creme doubl
    Allergener: Melk

  • KöD Burger

    235,-

    200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
    Dipp & Steak Fries à la KöD følger med. 
    Allergener: Melk, Hvete, Egg

  • Sprø cajunkylling

    235,-

    Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
    Allergener: Hvete, Egg

  • Ravioli med ricotta (Vegetarrett)

    220,-

    Sopp stekt i smør, urter, dillolje & hvitvinssaus
    Allergener: Hvete, Melk, Sulfitt

  • 240 g. Grillet norsk laks

    240,-

    Flammegrillet norsk laks m. sitron, gullerøtter & kjørvel. Serveres m. valgfri saus
    Allergener: Melk, Sulfitt, Fisk

Sides orders


Alle side orders bestilles separat og kommer i skåler ved siden av biffen. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    55,-
  • Sweet Potato Fries

    60,-
  • Pommes Royal – Fries m. trøffel & havsalt

    70,-

    Allergener: Kasjunøtter

  • Posjert asparges

    75,-

    Asparges posjert i smør m. bacon & sprø crumble
    Allergener: Hvete, Melk

  • Blomkål salat

    65,-

    m. estragon, hasselnøtter, granateple & tørkede tranebær
    Allergener: Hasselnøtter

  • Frisk mozzarella & cherrytomater

    65,-

    m. basilikum & vinaigrette
    Allergener: Melk, Mandler

  • Fløtegratinerte poteter

    80,-

    m. Grana padano & bacon
    Allergener: Melk

  • Smørsauterte marksopp

    55,-

    m. syltet perle løk & timian
    Allergener: Melk, Sulfitt

Sauser

En valgfri saus er inkludert til alle hovedrettene.

  • Hjemmelaget bearnaise

    Kremet saus på klarnet smør, syre & frisk estragon
    Allergener: Melk, Egg

  • Madagaskar peppersaus

    Krydret saus med hele madagaskar pepperkorn smakt til med fløte
    Allergener: Melk, Sulfitter

  • Signatursaus - Portvin

    Søtlig balansert nedkokt saus på portvin
    Allergener: Sulfitter

Det er en selvfølge å legge selskapet ditt hos KöD

KöD Oslo er både romslig og hyggelig. Her har vi plass til 130 antall gjester. Er dere et mindre selskap har vi mulighet for å dele opp lokalet på forskjellige måter og dermed gjøre lokalet og stemningen mer intim.

KöD tilbyr to forskjellige menyer á hhv. 2 og 3 retter - begge med et fokus på godt kjøtt.

- Vi tilpasser oss etter deres ønsker og behov.

Desserter


  • “Fried Apple Pie”

    145,-

    Amerikansk eplekake m. vanilje iskrem & karamellisert hvit sjokolade
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

  • Chocolate Fudge

    145,-

    Bringebærsaus, sprø marengs, hvidt sjokoladekrem & friske bringebær
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

  • Parfait av rømme

    145,-

    m. hvit sjokolade & solbær
    Allergener: Melk, Egg