fbpx

Snacks


  • Snack servering

    per person 89,-
    Chicharrones m. chipotle mayo  
    Fritert crabcake
    Blinis m. Røros rømme & dill
    Allergener: Hvete, Melk, Egg, Kasjunøtter, Mandler, Pekannøtter, Sennep, Fisk
  • Østers

    55,-

    1 valgfri Østers, se under “Forretter”
    Allergener: Bløtdyr, Melk

Forretter


  • Østers 3 stk.

    165,-

    Plain østers m. grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
    Posjert østers m. syrnet fløte & syltet agurk
    Østers m. Champagne granité    
    Allergener: Bløtdyr, Melk

  • Purre- og potetsuppe

    195,-

    m. løyrom, hjemmelaget chips & grønnolje
    Allergener: Fisk, Sulfitter, Melk

  • KöD tartar

    195,-

    Tartar m. estragondijon, vaktelegg, fritert sjalottløk, syltet kantarell & soppmayo
    Allergener: Hvete, Melk, Malt, Selleri, Sennep

  • Okse carpaccio

    185,-
    Tynnskåret norsk indrefilet m. syltede perleløk, sprø krutonger, cæsardressing, ruccola & parmesan
    Allergener: Melk, Hvete, Egg, Sennep
  • Kveite rullade

    185,-

    m. brent purre, sellerirot, miso pure & fritert sellerirot
    Allergener: Fisk, Hvete, Melk, Malt, Selleri, Sennep

  • Ribeye taco

    185,-

    Grillet ribeye marinert i portvinsglace m. lun salsa & luftig, rørt rømme på en bunn av fersk ruccola
    Allergener: Hvete, Egg, Hasselnøtter, Sennep, Melk 

Hovedretter


Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.

Allergener: Melk

Norge | Gress- & kornforet

  • Indrefilet

    365,-

    225 g.

  • Chateaubriand

    730,-

    450 g. (2 personer) – Forlenget tilbredningstid


USA | Greater Omaha – Hereford/Angus – Kornforet

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    525,-

    300 g.


Japan | Majs- & kornfodret 
  • Ribeye – Wagyu – Snowbeef – Striploin

    850,-

    150g. Grade 5A


Australia | Kornfodret 
  • Ribeye – Hereford/Angus

    525,-

    350 g.


Uruguay | Hereford – Kornforet

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    395,-

    300 g.

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    485,-

    400 g.

  • “Cöte de KöD” – modnet i min. 35 dager

    825,-

    700 g. Deles av 2 eller ta utfordringen alene
    (Forlenget tilbredningstid)

Alternativer

  • KöD Burger

    235,-

    200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
    Dipp & Steak Fries à la KöD følger med. 
    Allergener: Melk, Hvete, Egg

  • Sprø cajunkylling

    235,-

    Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
    Allergener: Hvete, Egg

  • Grillet norsk laks

    240,-

    Flammegrillet norsk laks m. sitron, gulrot og kjørvel, servert m. en valgfri saus
    Allergener: Laktose, Fisk, Sulfitter

  • KöD Tartar som hovedrett

    345,-

    Tartar m. estragondijon, vaktelegg, fritert sjalottløk, syltet kantarell & soppmayo. Serveres m. Steak Fries à la KöD
    Allergener: Hvete, Melk, Malt, Selleri, Sennep

  • Vegansk Polenta

    185,-

    Grillet polentabiff m. sopp og urter
    Allergener: Sulfitter

KöD Explorer


INDREFILET – 225 GR.

Norge | GRESS- OG KORNFORET

Ribeye – 300 gr.

Uruguay | Hereford – KORNFORET

Wagyu – 150 gr. 

Japan | Snowbeef – Striploin – Grade 5A – MAJS- & KORNFORET

Pris for 2 personer: 1750 NOK

Stekes etter kjøkkenets anbefaling

Sides order


Alle side orders bestilles separat og kommer i skåler ved siden av biffen. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    55,-
  • Sweet Potato Fries

    60,-
  • Pommes Royal – Fries m. trøffel & havsalt

    70,-

    Allergener: Kasjunøtter

  • Cæsar salat

    65,-
    m. romanosalat, sprø krutonger, Cæsar dressing & revet parmesan
    Allergener: Melk, Kasjunøtter, Sulfitt, Fisk, Hvete
  • Bakte minimais

    85,-

    m. hvitløkskrem, sitron & parmesan
    Allergener: Melk, Egg, Sennep, Hvete

  • Norske tomater m. frisk mozzarella

    65,-

    Norske tomater fra norske historiske gårder 
    Allergener: Melk, Sennep, Kasjunøtter, Sulfitter

  • Fløtegratinerte poteter

    75,-

    m. grana padano & bacon
    Allergener: Melk

  • Smørsauterte marksopp

    60,-

    m. syltet perle løk & timian
    Allergener: Melk, Sulfitter

Sauser

En valgfri saus er inkludert til alle hovedrettene.

  • Hjemmelaget bearnaise

    Kremet saus på klarnet smør, syre & frisk estragon
    Allergener: Melk, Egg

  • Madagaskar peppersaus

    Krydret saus med hele madagaskar pepperkorn smakt til med fløte
    Allergener: Melk, Sulfitter

  • Signatursaus – Portvin

    Søtlig balansert nedkokt saus på portvin
    Allergener: Sulfitter

Arranger ditt selskap hos KöD

KöD Oslo er både romslig og hyggelig. Her har vi plass til 130 antall gjester. Er dere et mindre selskap har vi mulighet for å dele opp lokalet på forskjellige måter og dermed gjøre lokalet og stemningen mer intim.

KöD tilbyr to forskjellige menyer á hhv. 2 og 3 retter – begge med et fokus på godt kjøtt.

– Vi tilpasser oss etter deres ønsker og behov.

Desserter


  • Fried Apple Pie

    145,-

    Amerikansk eplekake m. vanilje iskrem & karamellisert hvit sjokolade
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

  • Blåbær cheesecake

    145,-
    Serveres på en havrebunn m. ferske bringebær & sprø mørk sjokolade
    Allergener: Hvete, Egg, Melk, Nøtter
  • Sjokolade Nemesis

    145,-

    m. Bjørnebærsaus, hvit sjokoladekrem & friske bjørnebær
    Allergener: Laktose, Egg

På søndager tilbyr vi vår populære Sunday Roast Ad libitum.

Kjøkkenet står klar til å mette sultne søndagsgjester og menyen er ad libitum, så her vil være nok av mat til en overkommerlig pris.