fbpx

Snacks


  • Østers

    55,-

    1 valgfri Østers, se under “Forretter”
    Allergener: Bløtdyr, Melk

  • Snack servering

    per person 89,-

    Puffede rice-crips m. tørkede tranebær
    Aioli av bakt hvitløk
    Ristede julenøtter
    Mini pai m. røkt laks & rogn
    Allergener: Hvete, Melk, Egg, Kasjunøtter, Mandler, Pekannøtter, Sennep, Fisk

Forretter


  • Østers 3 stk

    155,-

    Plain østers m. grillet sitron & sjalottløk i epleeddik
    Posjert østers m. syrnet fløte & syltet agurk
    Østers m. nordisk kimchi & yuzu skum (B,M)     
    Allergener: Bløtdyr, Melk

  • KöD Tartar

    195,-

    Rørt tartar av norsk indrefilet m. eggeplomme, løk, kapers & akevitt. Toppes m. saltet & røkt rødbete, pepperrotkrem & karse 
    Allergener: Egg, Melk, Sulfitt

  • Skorsonerrot & løyrom

    185,-

    To tilberedninger av persillerot m. hummersaus & hasselnøtter
    Allergener: Hvete, Egg, Skalldyr, Hasselnøtter 

  • Okse carpaccio

    185,-

    Tynnskåret norsk indrefilet m. syltede tranebær, sprø krutonger, Cæsar dressing, marinert grønnkål & Grana Padano
    Allergener: Melk, Hvete, Egg

  • Gravet norsk laks

    185,-

    Serveres m. sellerirot, ristet rugbrød & søt sennepssaus 
    Allergener: Fisk, Hvete, Melk, Malt, Selleri, Sennep

  • Blomkålsuppe

    175,-

    m. bakt blomkål, blåmuggost, syltede tyttebær & ristede hasselnøtter i brunet smør 
    Allergener: Hvete, Egg, Hasselnøtter, Sennep

Hovedretter


Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.

Allergener: Melk

Norge | Gress- & kornforet

  • Indrefilet

    365,-

    225 g.

  • Chateaubriand

    730,-

    450 g. (2 personer) – Forlenget tilbredningstid


USA | Greater Omaha – Hereford/Angus – Kornforet

  • New York Strip – modnet i min. 35 dager

    435,-

    300 g. 

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    525,-

    300 g.


Japan | Majs- & kornfodret 
  • Ribeye – Wagyu – Snowbeef – ”Hida-Gyu”

    850,-

    150g. Grade 5A


Australia | Kornfodret 
  • Ribeye – Hereford/Angus

    525,-

    350 g.

Uruguay | Hereford – Kornforet

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    395,-

    300 g.

  • Ribeye – modnet i min. 35 dager

    485,-

    400 g.

  • “Cöte de KöD” – modnet i min. 35 dager

    825,-

    700 g. Deles av 2 eller ta utfordringen alene
    (Forlenget tilbredningstid)


Alternativer

  • KöD Tartar som hovedrett

    345,-

    Rørt tartar av norsk indrefilet m. eggeplomme, løk, kapers & akevitt. Toppes m. saltet & røkt rødbete, pepperrotkrem & karse 
    Allergener: Melk, Egg, Sulfitt 

  • KöD Burger

    235,-

    200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
    Dipp & Steak Fries à la KöD følger med. 
    Allergener: Melk, Hvete, Egg

  • Sprø cajunkylling

    235,-

    Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
    Allergener: Hvete, Egg

  • Vegansk “biff”

    185,-

    Sprø bakt blomkål m. honning & sennep
    Allergener: Hvete, Sennep

  • 240 g. Grillet norsk laks

    240,-

    Flammegrillet norsk laks m. sitron, gullerøtter & kjørvel. Serveres m. valgfri saus
    Allergener: Melk, Sulfitt, Fisk

Sides orders


Alle side orders bestilles separat og kommer i skåler ved siden av biffen. På denne måten kan dere dele dem med hverandre slik dere ønsker.

Side orders

  • Steak Fries à la KöD

    55,-
  • Sweet Potato Fries

    60,-
  • Pommes Royal – Fries m. trøffel & havsalt

    70,-

    Allergener: Kasjunøtter

  • Frisk mozzarella & tomater

    65,-

    m. basilikum & vinaigrette
    Allergener: Melk, Mandler

  • Kålrot- & potetstappe

    75,-

    m. bacon & brunet smør
    Allergener: Melk

  • Smørsauterte marksopp

    55,-

    m. syltet perle løk & timian
    Allergener: Melk, Sulfitt

  • Saltbakt sellerirot

    60,-

    m. sennep & pistasj 
    Allergener: Sennep, Selleri, Pistasj

  • Rødbetesalat

    65,-

    m. friske epler, feta, kasjunøtter toppet med kirsebær- & balsamicosaus
    Allergener: Melk, Kasjunøtter, Sulfitt

Sauser

En valgfri saus er inkludert til alle hovedrettene.

  • Hjemmelaget bearnaise

    Kremet saus på klarnet smør, syre & frisk estragon
    Allergener: Melk, Egg

  • Madagaskar peppersaus

    Krydret saus med hele madagaskar pepperkorn smakt til med fløte
    Allergener: Melk, Sulfitter

  • Signatursaus – Portvin

    Søtlig balansert nedkokt saus på portvin
    Allergener: Sulfitter

Det er en selvfølge å legge selskapet ditt hos KöD

KöD Oslo er både romslig og hyggelig. Her har vi plass til 130 antall gjester. Er dere et mindre selskap har vi mulighet for å dele opp lokalet på forskjellige måter og dermed gjøre lokalet og stemningen mer intim.

KöD tilbyr to forskjellige menyer á hhv. 2 og 3 retter – begge med et fokus på godt kjøtt.

– Vi tilpasser oss etter deres ønsker og behov.

Desserter


  • Fried Apple Pie

    145,-

    Amerikansk eplekake m. vanilje iskrem & karamellisert hvit sjokolade
    Allergener: Hvete, Melk, Egg

  • Mørk sjokolademousse

    145,-

    m. syltede blåbær, hvit sjokolade & marengs av blåbær 
    Allergener: Melk, Egg

  • Ostekake

    145,-

    m. kirsebær, mandel nougat, hvit sjokolade & vanilje snø 
    Allergener: Hvete, Melk, Egg, Mandler