Hovedretter
Alle biffene blir flammegrillet, deretter blir de krydret med havsalt, egen pepperblanding og penslet med rosmarinsmør. Alle biffer serveres på en bunn av gulrotpure.
Allergener: Melk
Norge | Gress- & kornforet
-
Indrefilet
365,-225 g.
-
Chateaubriand
730,-450 g. (2 personer) – Forlenget tilbredningstid
USA | Greater Omaha – Hereford/Angus – Kornforet
-
Ribeye – modnet i min. 35 dager
525,-300 g.
Japan | Majs- & kornfodret
-
Ribeye – Wagyu – Snowbeef – ”Hida-Gyu”
850,-150g. Grade 5A
Australia | Kornfodret
-
Ribeye – Hereford/Angus
525,-350 g.
Uruguay | Hereford – Kornforet
-
Ribeye – modnet i min. 35 dager
395,-300 g.
-
Ribeye – modnet i min. 35 dager
485,-400 g.
-
“Cöte de KöD” – modnet i min. 35 dager
825,-700 g. Deles av 2 eller ta utfordringen alene
(Forlenget tilbredningstid)
Alternativer
-
KöD Burger
235,-200 g. hakkebiff m. grønt, cheddar & bacon.
Dipp & Steak Fries à la KöD følger med.
Allergener: Melk, Hvete, Egg -
Sprø cajunkylling
235,-Norsk frittgående kylling panert m. sprø flakes & cajun krydder, samt valgfri saus
Allergener: Hvete, Egg -
Vegansk “biff”
185,-Sprø bakt blomkål m. honning & sennep
Allergener: Hvete, Sennep