fbpx

Julemeny

fra 1.11 til 31.12

Menu 1

735 NOK

Forrett

Hjemmebakt surdeigsbrød
m. flakksalt og sennepsmayo

Confitert andelår
Terrine på confitert and, med Cesar-majones, syltede tranebær, marinert grønnkål og friske urter


Hovedretter

Serveres på fat med mulighet for påfyll

Roast – Uruguay Tri-Tip, Kornfôret

Langtidsstekt ribbe
med sprø svor, laurbær og pepper

Sauser
Hjemmelaget béarnaise
Kraftig saus tilsmakt med tyttebær og krydder

Tilbehør
Steak Fries à la KöD
Lettkokte småpoteter vendt i persille og brunet smør
Ovnsbakte persillerøtter i honning og frisk sitron
Frisk, snittet rødkål vendt i honning og sennepsvinaigrette, med granateple, tørkede tranebær og ristede valnøtter


Dessert

Vaniljemousse med salt karamell, sprø nougatine og kirsebær

Menu 2

935 NOK

Snacks

Ribeye-kroketter
med trøffelmajones

Små krustader
med brandade og fennikel

Puffet rice-crisps


Forrett

Hjemmebakt surdeigsbrød
m. flakksalt og sennepsmayo

Confitert andelår
Terrine på confitert and, med Cesar-majones, syltede tranebær, marinert grønnkål og friske urter


Hovedretter

Serveres på fat med mulighet for påfyll

Roast – Uruguay Tri-Tip, Kornfôret

Langtidsstekt ribbe
med sprø svor, laurbær og pepper

Norsk Indrefilet

Sauser
Hjemmelaget béarnaise
Kraftig saus tilsmakt med tyttebær og krydder

Tilbehør
Steak Fries à la KöD
Fløtegratinerte poteter med rosmarin og hvitløk
Lettkokte småpoteter vendt i persille og brunet smør
Ovnsbakte persillerøtter i honning og frisk sitron
Frisk, snittet rødkål vendt i honning og sennepsvinaigrette, med granateple, tørkede tranebær og ristede valnøtter


Dessert

Vaniljemousse med salt karamell, sprø nougatine og kirsebær

Bestill bord til julemeny her

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Spesielle behov
Menyene til selskaper kan tilrettelegges til både vegetarianere og veganere, på samme måte som vi også tar hensyn til allergier og religion, og eventuelt andre behov.